SOMMERENS BESTE SOMMERSTED!

Årets koloni er i emning! Vi lager utescene og leirplass ved vannkanten med stort seil, bålpanner, takterrasse, konteinere og scene. Akkurat som i fjor kan du slange deg i solstol, vugge i hengkøyer, nyte solen og bade i fjorden. Feriekolonien og alt som skjer er åpent for alle, uansett alder.

Masse gøy som skjer

Det blir gratis konserter og arrangementer gjennom hele sommeren, og offisiell åpning skjer 24. mai. Da flytter Nattjazz inn i kolonien  og gir oss smakebiter fra program og sidekicks. Det blir konserter i helgene, salsadans om torsdagene, jevnlige smakinger og test av sensurert drikke, gigantlego for barn, yoga, quiz, kunst, markeder, spillfestival og DJ’s.

Allerede nå vil vi trekke frem det flonka nye konseptet «Tekst & musikk» der Finn Tokvam inviterer artister og kjente stemmer til en prat om musikk og det å skrive egne tekster. Lørdag 22. juni kommer Helge Grønhaug og Doddo Andersen til kolonien og lar oss høre deres tanker om tekst og musikk.

Den 19. juni kommer kanadiske Geoff Berner med sanger som kretser om det å holde hodet over vannet, tonesatt i sin særegene klezmer-punk-kanadiana-folk- stil. Han er tildelt Canadian Folk Music Award, Best Live Act, er en høyt ansett tekstforfatter og har turnert internasjonalt i en årrekke.
På Familiedagen søndag 23. juni kommer Jørgen Sandvik og kompisene med «Beatles for born» og spiller yeah yeah beep beep obladi oblada og andre favoritter som er poppis hos de små. Uflakks sveiver i gang konsert med unge musikere og band den 18. juni.

 

Mat og drikke

Ingen trenger være redde for å bli sultne for det blir masse god mat for både små og store mager. I kolonien blir det en helt egen konteiner med vegan-mat, det blir grill på kveldene med smaking av sensurert drikke og på godværsdager generellt, det blir pop-up mat og vegetartaco hver torsdag og på salsadanskvelder. Etter yogasessions blir det styrkende og forfriskende fruktsmoothie-special å få. Kafé Kippers har en stor sommermeny på restaurantdelen av kaien, og det blir såklart en egen konteinerbar med mange typer brus.

Åpningstider
Vi satser på å holde mest mulig åpent. Mandager vil være lukket, men hvis solen stråler så holder vi åpent.
Tirsdag – fredag kl. 1500 – 22.00
Lørdag kl. 12.00 – 22.00
Søndag kl. 14.00 – 20.00
Alle tider er med værforbehold. Hvis det pøser og er kaldt så flytter vi arrangementer innendørs til kolonirommet like ved.

Hiv deg på en bysykkel og kom. Vi har sykkelparkering.

Vi treffes i kolonien på Verftet i sommer!

Sjekk alt som skjer på facebook og her.

De fine og dyktige folka på Overhaus har laget designet for hele årets koloni!

Feriekolonien på USF er muligggjort med støtte fra Sparebanken Vest.