År: 2020

2020

Desember

November

Vi live-streamer igjen!

Torsdag 05.11.2020

Gladnyhet: Musikkbransjefestivalen Vill Vill Vest presenterer nye artister i live-stream fra USF Verftet.

Oktober

September

August

2 ledige hybler på USF i september

Mandag 24.08.2020

AiR Bergen at USF Verftet har 2 x ledige hybler (21 m2) fra 1. – 30. september. Passer best for én person, men har også en grei dobbel sovesofa. Inneholder alt av kjøkkenutstyr, håndklær og sengetøy. 1000 kr/uka. Går fortrinnsvis til kunstnere innen alle fagfelt. Kontakt line@usf.no

Mars

Covid-19: Informasjon om arrangementer og servering.

Lørdag 07.03.2020

Oppdatering 6. mai:

Regjeringen lemper noe på de strenge begrensningene for arrangementer. Serveringen i Kafé Kippers er åpen, med noe redusert åpningstid. Det vil åpnes for kulturarrangementer med begrenset publikum. Cinemateket i Bergen forbereder kinosalen for filmvisninger igjen fra 19. mai. Vi håper å kunne tilby konserter for et litt større publikumsantall fra scenen i Feriekolonien på USF-plassen fra sommeren av, gitt at nye retningslinjer fra regjeringen tillater det.

Mange konserter og arrangementer denne våren har blitt berørt. Noen blir utsatt og får ny dato, noen blir avlyst. De som har kjøpt billetter har fått/kommer til å få informasjon om dette direkte fra arrangøren dersom de har lagt igjen telefonnummer/epostadresse hos billettutstederen ved kjøp, vanligvis Ticketmaster.no eller Ticketco.no.

Spørsmål om billetter kan rettes til arrangøren av konserten/arrangementet. Se den enkelte programoppføring på www.usf.no der arrangørens navn er opplyst.

 

 

 

 

 


Russ KickOff 6. mars avlyst

Fredag 06.03.2020

Viktig melding angående russearrangement KickOff på USF Verftet 6. mars 2020:

Bergen kommune har med hjemmel i smittevernloven besluttet at dette arrangementet skal avlyses. Avgjørelsen ble tatt sent i ettermiddag.

Vi vet ikke mer enn dette på det nåværende tidspunkt, de som har kjøpt billetter vil få nærmere informasjon.

Februar

Arabisk Filmfest 26.-29. mars

Torsdag 27.02.2020

Film åpner øynene dine og lar deg se verden. Hvis du selv vil. I løpet av tre dager i slutten av mars kan du under Arabisk Filmfest i Bergen få innblikk i menneskers liv slik det skildres av filmskapere fra arabisk kultur. Dette er filmene du aldri får se på kommersiell kino, men som bør sees. Humor og glede, krig og flukt – kom og se!

Januar