Info

Praktisk informasjon

Billetter selges på nett. Se den enkelte programoppføring. I enkelte tilfeller er det mulig å kjøpe billett ved inngangen.
Vær oppmerksom på at alle billetter fra Ticketmaster er merket med plassnummer. Det er ment som nummerering av billetten, ikke som sitteplass. Konserter i Røkeriet og Hallen har stående publikum. Ved eventuelle unntak er det spesifisert at det er sitteplasser. Les på kjøpsinformasjonen på Ticketmaster før kjøp.

Ledsagerbilletter: Denne billettypen er for de som har offisielt utstedt ledsagerbevis.

  • Har du mistet eller glemt noe under konsert: stikk innom i Kafé Kippers og spør, eller skriv til gjenglemt@usf.no
  • Har du glemt noe i Cinemateket ringer du 55 31 85 80 eller sender en mail til dem.
  • Har du glemt noe mens du var på dansetrening ringer du Bergen Dansesenter, tlf. 55 32 08 66 eller sender en mail.
  • Har du glemt noe i øvingslokalene for musikk ringer du AKKS Bergen tlf. 55 55 75 55 eller sender en mail.

Vi har aldersgrense 18 år på de fleste arrangementer pga alkoholservering. Vergeordning kan i mange tilfeller benyttes. Sjekk under den enkelte programoppføring på www.usf.no om vergeordning tilbys, FØR du sender inn vergeskjema. Mer informasjon om vergeordningen finner du på selve vergeskjemaet https://nord.wufoo.com/forms/vergeskjema/

For konserter i Sardinen og Røkeriet har vi betjent garderobe som koster kr. 40 pr. jakke. Ved store konserter med mye publikum er det ikke kapasitet til å ta imot sekker, vesker eller paraplyer. Paraplyer må da settes i egne kasser i gangen, på eget ansvar. Håndveske er tillatt i konsertsalen, men ikke paraplyer, drikkeflasker, bokser, sekker eller store vesker.

Vær obs på at vi har begrenset kapasitet i garderoben vinterstid ved store publikumstall.

Gjenglemte plagg blir oppbevart i 1 måned.

Ved store konserter som trekker mye publikum i Røkeriet USF kan det være greit å kontakte oss på forhånd slik at vi kan legge til rette så godt som mulig. Men om du bare kommer, så fikser vi det også! Det er to p-plasser for HC-bil på USF-plassen, og det er terskelfri adkomst til alle scenene.

Serveringsdriften er inntil videre under endring, og åpner for ordinær drift i løpet av januar 2024. Bordbestilling kan gjøres til mats@usf.no.

Fra Torgalmenningen i Bergen sentrum er det 9 minutter å gå:

  • nordover opp Markeveien, Klostergaten til Klosteret og ned Strangehagen til Verftet
  • gjennom Skottegaten og deretter Nedre Strangehagen til Verftet
  • gjennom Nøstegaten forbi TV2, Verftsgaten til Studio Bergen og deretter videre til Verftet

Åpne google maps.

Kjøre bil? Helst ikke. Vi oppfordrer publikum til å parkere bilen i sentrum og gå til USF. Bruk gjerne nærmeste parkeringshus Klostergarasjen. Ved store arrangementer er det svært begrensede parkeringsmuligheter her.

Om du må kjøre: adkomst via Nøstegaten/Verftsgaten. Det er noen p-plasser nord for huset, men flest i bakgården.
Plassen foran USF-huset er bilfri. Bergen Parkeringsselskap kontrollerer området.

NB: Kontortid kl. 09 – 16.

For booking av scene- kulturarrangementer, kontakt Ragnhild Severeide, 97598408

For booking av eventer, kontakt Sebastian Fluge, 93043056

For selskapsutleie og servering, kontakt mats@usf.no

Andre henvendelser

Tlf. 55307410 NB: kontortid kl. 09 – 16.
Vår e-postadresse er epost@usf.no.

Kafé Kippers

Åpent hver dag kl. 11 – 23.
Telefon 90479336
Menyer og info på kafekippers.no.

Om USF Verftet

Stiftelsen Kulturhuset USF er ansvarlig for drift av alle scener, serveringen, Visningsrommet USF, gjestekunstnerordningen Air Bergen og Startkontor USF.

USF-bygget eies av Norwegian Preserving Eiendom AS, som leier ut lokaler til kulturvirksomheter.

Alle virksomhetene i USF-huset er frittstående og er ikke direkte knyttet til administrasjonen for Stiftelsen Kulturhuset USF. Ønsker du å kontakte noen av virksomhetene, finner du informasjon her.

USF på Verftet er kjent som Bergens store kultur- og scenehus, men er også landets største samlokalisering av kunst-, kultur- og kreative virksomheter. Omlag 200 personer har arbeidssted her og produserer kunst og kultur med nasjonalt og internasjonalt nedslagsfelt. Miljøet er tverrfaglig og omfatter kunstnere, produsenter, festivaler, ideelle organisasjoner, kommersielle virksomheter og bransjeorganisasjoner. Samlet sett representerer virksomhetene på USF en stor andel av kunst- og kulturproduksjonen i Bergen.

USF er idyllisk plassert ved bredden av Puddefjorden, på vestsiden av Nordneshalvøyen.

Her finner du scenene Sardinen USF, Studio USF og Røkeriet USF. I kinosalen Cinemateket USF vises det film, og i galleriet Visningsrommet USF er det skiftende utstillinger og kunstprosjekter. Kippers Bar og Kafé har åpent hver dag, og uteserveringen på kaien om sommeren er legendarisk nydelig – kloss i Puddefjorden, solnedgangen og båttrafikken.

Stiftelsen Kulturhuset USF mottar tilskudd til driften fra Bergen kommune og Vestland fylke.

Miljøfyrtårn

USF Verftet er sertifisert som Miljøfyrtårn. Vi tar bærekraft på alvor, og jobber kontinuerlig med miljøforbedringer og med å redusere våre klima- og miljøutslipp.

Årsmeldinger

Årsmeldinger i pdf:

Årsmelding 2022

Årsmelding 2021

Årsmelding 2020

Årsmelding 2019

Årsmelding 2018

Arsmelding 2017

Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig for personopplysninger i Stiftelsen Kulturhuset USF er daglig leder Ivar Chelsom Vogt.
Kontaktopplysninger til den behandlingsansvarlige:
Ivar Chelsom Vogt
Stiftelsen Kulturhuset USF / USF Verftet
Georgernes Verft 12
5011 Bergen
Telefon
55 30 74 10
Epost:
ivar.vogt@usf.no

Stiftelsen Kulturhuset USF (USF Verftet) tar ditt personvern på alvor. Vi vil kun bruke dine personlige data til å administrere ditt kundeforhold med oss og for å levere de tjenestene du har ønsket fra oss. Alle personopplysninger som samles inn lagres, behandles, utleveres og makuleres i samsvar med Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) og EUs generelle personvernforordning (GDPR: General Data Protection Regulation). Dette dokumentet  forklarer hvordan vi behandler personopplysninger: https://usf.no/personvernerklaering/