Om USF

OM ARRANGEMENTER PÅ USF VERFTET

  • Spørsmål om aldersgrenser, billettpriser og annet som har med arrangementsavvikling å gjøre: kontakt arrangøren, eller ring oss på 55 30 74 10. NB! kontortid hverdager mellom kl. 10 – 17. Sjekk alltid arrangementets facebookside for oppdateringer først.
  • Billetter til arrangementer kjøpes på forsalg online, så lenge coronasituasjonen i samfunnet består. Se informasjon under det enkelte arrangement. Det er ikke forsalg av billetter på USF Verftet.
  • Scenene våre brukes av ulike arrangører. USF Verftet er sjelden selv arrangør.

For rullestolbrukere: Det er to p-plasser for HC-bil på USF-plassen, og det er terskelfri adkomst til alle scenene. Ved store konserter som trekker mye publikum i Røkeriet USF kan det være greit å kontakte oss på forhånd slik at vi kan legge til rette så godt som mulig. Men om du bare kommer, så fikser vi det også!

USF har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.

Aldersgrense til arrangementer med alkoholservering er 18 år. Det er vanligvis vergeordning for de under 18 år. Dette er opplyst om under det enkelte arrangement.

FINN VEIEN TIL USF VERFTET

Fra Torgalmenningen i Bergen sentrum er det adkomst til USF Verftet for gående slik:

  • nordover opp Markeveien, Klostergaten til Klosteret og ned Strangehagen til Verftet
  • gjennom Skottegaten og deretter Nedre Strangehagen til Verftet
  • gjennom Nøstegaten forbi TV2, Verftsgaten til Carte Blance og deretter videre  til Verftet

Det tar ca. 9 minutter å gå i vanlig tempo fra Bergen sentrum til Verftet. Når du ser fabrikkppipen vår som rager 40 meter opp i luften vet du at du nærmer deg.

Sykle? Lett – ingen harde oppoverbakker! Vi har bysykkelstasjon også.

Kjøre bil? Helst ikke. Vi oppfordrer publikum til å parkere bilen i sentrum og gå til USF. Bruk gjerne Klostergarasjen som er nærmeste parkeringshus. Ved store arrangementer er det svært begrensede parkeringsmuligheter her. Om du må kjøre: adkomst via Nøstegaten/Verftsgaten.

PARKERING:
NB: I tidsrommet 10. – 20. juni er det sterkt begrenset parkering ved USF. All parkering på USF mot avgift. Det er noen p-plasser nord for huset, men flest på «baksiden», mot sør. Det er 38 plasser til sammen. To parkeringsplasser for HC-biler på USF-plassen – ved boligblokkene.

Viktig om parkering: Plassen foran USF-huset er bilfri. Bergen Parkeringsselskap kontrollerer området.

Kart fra Googlemaps her.

HVEM GJØR HVA PÅ USF

Stiftelsen Kulturhuset USF er ansvarlig for driften av alle scenene, Visningsrommet USF, gjestekunstnerordningen AiR Bergen og Bergen Designinkubator.

Kippers Bar og Kafé drives av Terminus Gastronomi AS, som også har event-, selskaps- og cateringservice.

Hele USF-bygningen eies av Norwegian Preserving AS, som leier ut lokaler til kulturvirksomheter.

Alle virksomhetene i USF-huset er frittstående og er ikke direkte knyttet til administrasjonen for Stiftelsen Kulturhuset USF. Ønsker du å kontakte noen av virksomhetene, finner du informasjon her.

USF på Verftet er kjent som Bergens store kultur- og scenehus, men er også landets største samlokalisering av kunst-, kultur- og kreative virksomheter. Omlag 200 personer har arbeidssted her og produserer kunst og kultur med nasjonalt og internasjonalt nedslagsfelt. Miljøet er tverrfaglig og omfatter kunstnere, produsenter, festivaler, ideelle organisasjoner, kommersielle virksomheter og bransjeorganisasjoner. Samlet sett representerer virksomhetene på USF en stor andel av kunst- og kulturproduksjonen i Bergen, der nye uttrykk skapes og grunnmuren for kontinuitet og innovasjon ivaretas.

USF er idyllisk plassert ved bredden av Puddefjorden, på vestsiden av Nordneshalvøyen.

Her finner du scenene Sardinen USF, Studio USF og Røkeriet USF. I kinosalen Cinemateket USF vises det film, og i galleriet Visningsrommet USF er det skiftende utstillinger og kunstprosjekter. Kippers Bar og Kafé har åpent hver dag, og uteserveringen på kaien om sommeren er legendarisk nydelig – kloss i Puddefjorden, solnedgangen og båttrafikken.

Stiftelsen Kulturhuset USF mottar tilskudd til driften fra Bergen kommune og Vestland fylke.

PERSONVERNERKLÆRING

Behandlingsansvarlig for personopplysninger i Stiftelsen Kulturhuset USF er daglig leder Ivar Chelsom Vogt.
Kontaktopplysninger til den behandlingsansvarlige:
Ivar Chelsom Vogt
Stiftelsen Kulturhuset USF / USF Verftet
Georgernes Verft 12
5011 Bergen
Telefon
55 30 74 10
Epost:
ivar.vogt@usf.no

USF er forpliktet iht EUs personverndirektiv til å behandle personopplysninger fra sine mailinglister og brukere av nettsteder på en forsvarlig måte.
USF lagrer cookies (informasjonskapsler) på usf.no, bergendesigninkubator.no og airbergen.no. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.
USF bruker disse analyseverktøyene: Google Analytics og Facebook analytics.
USF lagrer følgende informasjonskapsler: Facebook Pixel (se Facebook sin cookie policy)
Du kan aktivere en Do Not Track-funksjon i din nettleser.

USF Verftet samler inn og behandler personopplysninger i forbindelse med salg av billetter til konserter og arrangementer. Behandlingen av personopplysningene er nødvendig for å kunne oppfylle avtalen med kunden, jf. personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav a). USF Verftet får utlevert personopplysninger fra Ticketmaster, som er USF Verftet sin leverandør av billetter, for å kunne oppfylle kjøpsavtalen med den registrerte, herunder utsending av viktig informasjon via e-post eller SMS om arrangementet som den registrerte har kjøpt billett til.
En egen databehandleravtale mellom Ticketmaster og USF Verftet regulerer hvilken informasjon USF Verftet har tilgang til og hvordan den skal behandles.
En del av personopplysningene behandles av USF Verftet til elektronisk markedsføring via Facebook. Kun epostadresse behandles.
USF Verftet innhenter også samtykke ved billettkjøp hos Ticketmaster til at USF Verftet kan kontakte den registrerte med informasjon om arrangementer og nyheter via epost. Samtykket er helt frivillig og ikke en forutsetning for å kjøpe billetter.

Du har rett til å be om utlevering eller eventuell sletting av dine personopplysninger. Kontakt den behandlingsansvarlige ved USF Verftet.