Visningsrommet USF


Disse kunstnerne kommer i 2024

Manuel Portioli
2. – 11. februar

– Brynhild Grødeland Winther og Natasja Askelund
15. – 25. februar

– Sonja Ovaskainen
1. – 10. mars

– Borealis: en festival for eksperimentell musikk / Amber Ablett
14. – 17. mars

– Anette Friedrich Johannessen
5. – 7. april

– USF-kunstnernes jubileumsutstilling 40 år, minst
18. april – 12. mai

– Nayara Leite
7. – 16. juni

– Aud Marit Skarrebo Holmen
og Arne Rygg
21. – 30. juni

– Eli Lea (Norsk Foto #6)
13. – 29. september

Se oppdateringer og mer info om utstillingene på Visningsrommets egne nettsider.


Vil du ha mail med info om utstillingsåpninger og annet kunstrelatert som skjer på USF?


INFORMASJON OM VISNINGSROMMET USF

Visningsrommet USF er et gallerirom for ulike uttrykk innen samtidskunsten. Det er fleksibelt og kan brukes til performance, møter, opplesninger og musikk såvel som tradisjonelle utstillinger.

Se pdf med info og arealbeskrivelse.

Visningsrommet USF åpnet i 1993 som et kunstnerstyrt utstillingssted. Gjennom årene har det vært kontinuerlig galleridrift der profesjonelle kunstnere har vist arbeider innen samtidskunstfeltet.

Søke utstillingsplass i Visningsrommet USF?

Visningsrommet på USF Verftet tar imot søknader 2 ganger årlig. Gå til Visningsrommet USFs side for detaljer ang søknadsfrist, perioder og info om søknad.

Profesjonelle aktører i samtidskunsfeltet er velkomne til å søke.
Enkeltkunstnere, grupper, kuratorer eller institusjoner kan søke. Vi ønsker at stedet skal brukes til fortrinnsvis utstillinger og kunstrelaterte arrangementer innenfor ny samtidskunst og det skal være åpent for publikum. Det kan være workshops, artist talks, musikk, performance, litteratur, møter eller tradisjonelle utstillinger.
Én-kveldsarrangementer er like interessant som lengre utstillingsperioder.

NB: Viktig informasjon før du søker: De som ønsker å bruke Visningsrommet må selv finansiere sitt prosjekt og ordne med montering og tilsynsvakt for utstillingen. Vi har dessverre ikke offentlig støtte til utstillingshonorarer eller produksjon.

Søknaden må inneholde prosjektbeskrivelse, cv og dokumentasjon på tidligere arbeid (lenker). Ikke send dokumenter i word – vær så snill å sende all tekst som pdf-dokument. Max størrelse på søknaden 5 MB.

Send kun via epost til line@usf.no. Husk å skrive ønsket periode/datoer, og gjerne med flere alternativer. Kontakt Line Nord (tlf. 4088 6010) for mer informasjon, eventuelt Evy Sørensen (tlf. 9086 3122).