Knallstart for byens nye store kulturarena på Verftet!

Mer enn ti artister spilte på storscenen i Hallen USF da TV2 feiret sitt 30-årsjubileum. 950 gjester storkoste seg i særpregede omgivelser, med topp mat fra HOT Mat og superb produksjon fra Kulturoperatørene. Det var en perfekt testkjøring for aktivitet i den store hallen.

Som mange sikkert vet har vi jobbet lenge med å sikre de store hallene på nabotomten vår til kulturbruk. Nå føler vi oss trygge, for kommunen har anskaffet tomten og byggene, og vi er samstemte i ønsket om å etablere en fleksibel og miljøvennlig kulturarena.

Det var litt av en innsats for å forvandle hallene til arrangement. Tusen takk til kommunen som sikret og ryddet i ekspressfart, Kulturoperatørene som sørget for at hele produksjonen hang sammen fra start til slutt, til HOT mat som sto for snaddermaten, og til alle som bidro med stort og smått. Nå er vi rike på erfaringer og har et veldig godt grunnlag for å planlegge fremover. Våren 2023 kan du forvente gode nyheter om konserter og ulike arrangementer i Hallen USF!

Bakgården USF-Verftet-TV2fest-2022-foto©Thor Brødreskift
Bakgården USF-Verftet-TV2fest-2022-foto©Thor Brødreskift