Info om arrangementer og covid-19

2022

4. februar:
Konserten med Kakkmaddafakka som var planlagt til den 12. februar vil ikke finne sted, og må dessverre enda en gang flyttes fremover i tid. Ny dato er 31. mars. Alle som har kjøpt billetter via Ticketmaster får direkte melding på sms og e-post om ny dato og eventuell refusjon.

27. januar:
Vi har fått meldig fra Bergen Live om at konserten med Gabrielle som var satt opp 17. mars ikke kan gjennomføres. Billetter kjøpt på ticketmaster.no blir automatisk refundert fra Ticketmaster/Billettservice til kontoen du kjøpte fra og du trenger ikke foreta deg noe.

23. januar:
Konserten med Caribou som var planlagt til 21. januar flyttes til 22. august 2022. Kjøpte billetter gjelder til ny dato. Info om dato og eventuell refusjon blir sendt på sms og mail til alle som er registrerte billettkjøpere hos Ticketmaster.

14. januar 2022:
Konserten med Onkl P og Slekta som var planlagt til 4. februar vil ikke skje som planlagt. Arrangør Bergen Live melder at bandet har avlyst hele turneen. Billetter refunderes automatisk.

12. januar 2022:
Konserten med Caribou som var planlagt til 21. januar vil ikke skje som planlagt. Arrangøren arbeider med å sette ny dato. Info blir sendt på sms og mail til alle som er registrerte billettkjøpere hos Ticketmaster.

Konserten med Kvelertak som var planlagt til 2. februar blir avlyst. Billetter blir automatisk refundert. Arrangøren Bergen Live har sendt informasjon til alle billettkjøpere.

5. januar 2022:
Konserten med Chris Holsten 13. januar kan ikke gå som planlagt. Alle som har kjøpt billetter får tilsendt informasjon fra arrangøren Bergen Live.

Bergen Live melder at forestillingen med Henry Rollins 22. januar må avlyses. Billetter blir refundert automatisk. Info er sendt på mail til alle som er registrerte billettkjøpere hos Ticketmaster.

. . . . . . .

8. desember 2021:

Vi kontakter nå alle som er registrerte billettkjøpere hos Ticketmaster med informasjon om hvordan de nye restriksjonene påvirker arrangementet de har kjøpt billett til. Vi gjør oppmerksom på at telefonnumre som er blokkerte for masseutsendelser av sms ikke kan motta info fra oss. En del billettkjøpere har registrert seg med ufullstendig nummer og fasttelefon – disse kan heller ikke motta meldinger fra oss. Sjekk innboksen og søppelboksen i mailprogrammet ditt.

Konsertene med Kakkmaddafakka (KMF) flyttes fra 18. desember til 12. februar 2022. Info er sendt på sms og mail til alle som er registrerte billettkjøpere hos Ticketmaster. Se mer info her.

Halvøyen Romjulsrap utsettes fra 28. desember til 9. april. Info er sendt på sms og mail til alle som er registrerte billettkjøpere hos Ticketmaster.

Konsertene med Kamelen 16. desember (U18) og 17. desember (18+) flyttes til 2. april 18.30 (U18) og 2. april 21.30 (18+). Alle som har kjøpt billett får direkte info fra arrangøren Bergen Live.

Bjørn Hellfuck konsert flyttes fra 30. desember til 8. april 2022. Info er sendt på sms og mail til alle som er registrerte billettkjøpere hos Ticketmaster. Se mer info her.

Bigbang konsert flyttes fra 11. desember til 10. desember 2022. Kjøpte billetter gjelder. Alle som har kjøpt billett får direkte info fra arrangøren Bergen Live.

Konserten med Bergen Big Band / Bergen Songbook 2 som skulle gått 12. desember må avlyses. Alle som har kjøpt billett får automatisk tilbakebetalt via Ticketmaster.

 

7. desember 2021:

Myndighetene har igjen innført restriksjoner for arrangementer. Dette vil påvirke noen av konsertene på USF Verftet fremover. Dette kom brått på, og vi arbeider sammen med arrangører og artister nå for å finne løsninger. Alle som har kjøpt billetter vil få informasjon fra oss på sms og i e-post.
De som har kjøpt billetter til Bergen Live sine konserter vil får direkte informasjon fra dem.

Det er ventet at det innføres nye tiltak i kveld og vi avventer med å sende ut informasjon til vi vet hva de går ut på.