Laster Arrangementer

Team Hegdal

Team Hegdal spiller konsert på USF Verftet fredag 11. mars 2022

EIRIK HEGDAL saksofon, klarinett / ANDRÉ ROLIGHETEN saksofon / OLE MORTEN VÅGAN bass / GARD NILSSEN trommer

Eirik Hegdal har hatt over 20 produktive år som musiker og komponist, og mye har vi kunnet oppleve gjennom hans periode som kunstnerisk leder for Trondheim Jazzorkester, fire utgivelser med Team Hegdal (Spellemann i 2015), flere prosjekter med det utforskende klassiske Alpaca Ensemble, samt en rekke andre konstellasjoner. I tillegg leverte han tingingsverket «Musical Balloon» til Vossa Jazz i 2018.

Team Hegdal oppsto etter en ganske spontan jamsession i Trondheim i 2009, og låner inspirasjon fra Ornette Coleman, Thelonius Monk og Olivier Messiaen sitt musikalske univers. Originalt og kreativt, gnistrende og swingende. Kvartetten består av fire fantastiske musikere, som hver for seg har satt tydelige avtrykk i norsk musikkliv de siste 15 årene.

Nå slipper Team Hegdal snart volum nummer fem i diskografien. Denne gangen er de tilbake som kvartett igjen, etter å ha hatt med seg forrykende gjester som Ola Kvernberg, Mattias Ståhl og Oscar Grönberg på foregående utgivelser. Vi ser frem til å feire den nye platen live på USF Verftet!