Laster Arrangementer

Dirty Loops

Dirty Loops for første gang på USF Verftet!

Per 2023 er Dirty Loops på vei ut på turné og jobber for øyeblikket med sitt neste album! Vi gleder oss til å oppleve de på USF Verftet 5. mai 2024!

Dirty Loops startet i 2008, da tre venner – Aron Mellergård, Jonah Nilsson og Henrik Linder – bestemte seg for å eksperimentere med musikk utenfor rammene av det som ble ansett som tillatt i normale musikalske økter. Etter to år med å justere populære melodier, bestemte bandet seg for å laste opp en coverversjon av Lady Gagas «Just Dance» på YouTube, kanskje i håp om å få et par spillejobber.

Flere covervideoer ble sluppet og fikk mye oppmerksomhet, noe som til slutt førte til en platekontrakt med Andreas Carlsson og David Foster.

Det første albumet, «Loopified», ble utgitt i 2014 og inneholdt hovedsakelig originale sanger. Etter utgivelsen dro Dirty Loops ut på en verdensomspennende turné som hovedattraksjon og som oppvarmingsband for Maroon 5.

Ifølge Wikipedia dannet bandet et Dream Theater-hyllestband i 2018. Ingen av bandmedlemmene har noen erindring om dette, men de er enige om at det ville vært morsomt hvis det var sant.

I 2021 ble albumet «Phoenix» utgitt, og i 2022 samarbeidet Dirty Loops med Cory Wong og ga ut det felles albumet «Turbo».