Laster Arrangementer

Film: RAW

Raw – en umettelig sult etter kjøtt

Vises
SØN 4. JUNI KL. 17:00

TOR 8. JUNI KL. 20:30

Vegetarianeren Julia blir tvunget til å spise kjøtt under innvielsesritualet på veterinærstudiet. Hun får først en kraftig allergisk reaksjon, men snart begynner den umettelige sulten etter kjøtt å spre seg i kroppen.

Filmen tar opp temaer som sult, begjær og lyst pent pakket inn i mesterlig filmatisk håndverk med en sløyfe av ubehagelig, forførende stemning på toppen.

Raw tok både publikum og kritikere med storm da den kom, og nyheten spredte seg raskt om publikummere som faktisk besvimte av skrekk i kinosalene verden over. Filmen stakk også av med kritikerprisen under filmfestivalen i Cannes, noe som er sjelden kost for denne type sjangerfilm. Ducournau ble med denne filmen raskt etablert som en av verdens mest lovende, unge filmskapere.

Originaltittel: Grave. Regi: Julia Ducournau. Frankrike/Belgia, 2016. Fransk tale, norsk tekst. Aldersgrense: 18 år. Format: DCP. 1t 39min.

Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å ta kontakt på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.