Laster Arrangementer

Liv Andrea Hauge Trio

Featured Video Play Icon

Liv Andrea Hauge Trio spiller konsert på USF Verftet

Liv Andrea Hauge Trio er Georgia Wartel Collins på bass, August Glännestrand på trommer og Liv Andrea på piano og komposisjoner. Tre unge, men etablerte musikere i det norske jazzmiljøet. Sammen spiller de innovativ jazz i klassisk pianotrio-format.

Komposisjonene til Liv har fokus på groove, enkle, sangbare motiv og utforskende samspill. Det er rom for både lekenhet og melankoli; i låter som alltid har stor plass til improvisasjon. Musikken kan minne om pop- og filmmusikk, samtidig som den er godt forankret i den nordiske jazztradisjonen. I oktober slapp trioen platen «Live from St. Hanshaugen» tatt opp i stua til Liv, som Audun Vinger i Jazznytt beskriver som «aldeles glimrende» og som har blitt omtalt som «ei av årets beste norske jazzplater» av Torkjell Hovland i Ballade.

I løpet av høsten 2022 var Liv Andrea Hauge Trio på Footprints-turné i Europa og har i tillegg til flere konserter i 2023 brukt året på innspilling av det nye studioalbumet «Ville Blomster, som slippes på Hubro 2. februar 2024. Første single «Gullregn» er ute nå!

‹‹Melodisterke, underfundige komposisjoner med et karakteristisk driv.›› – Audun Vinger, Jazznytt