Laster Arrangementer

Kakkmaddafakka UTSOLGT

NB KONSERTENE ER UTSOLGT:

Kakkmaddafakka live på USF Verftet lørdag 9. januar 2021. Veldig begrenset antall billetter til salgs!!!

TO KONSERTER SAMME KVELD:

Konsert 1 – billetter her
– Dørene åpner kl.18:00
– Konsertstart: ca. kl.18:30

Konsert 2 – billetter her
– Dørene åpner: kl.20:30
– Konsertstart: ca. kl.21:00

Kakkene er vant til å reise på kryss og tvers i verden og spille konserter. Etter lang tid med konsertbergrensinger både her hjemme og i utlandet er de spillesugne som få! Vi vet hva vi får fra ett av Norges mest bejublede live-band: Fest og spilleglede og gassen i bånn fra Kakkmaddafakka. OBS: To komserter samme kveld. Det er et veldig begrenset antall billetter til salgs til konsertene på lørdag 9. januar!!

Kakkmaddafakka hjemmeside , facebookside , Spotify og TIDAL.

Info covid-19.
Vær trygg på konsert. USF Verftet legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitteverntiltak fra myndighetene blir fulgt:
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før arrangementsstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidlig, slik at det ikke oppstår kø.
– Det er plassert dispensere med håndsprit på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre arrangementsverter kan, hvis nødvendig, henstille om å holde avstand. Vi oppfordrer alle til å følge vertenes anvisninger.
– Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.