Laster Arrangementer

John Olav Nilsen & Nordsjøen

John Olav Nilsen & Nordsjøen – I liv og arbeid

John Olav Nilsen & Nordsjøen er klare for ny turné, med nye låter fra det nye albumet I liv og arbeid, og klassikerne vi alle kjenner.

Når John Olav Nilsen og Nordsjøen legger ut på turné til vinteren kan publikum vente seg en energisk konsert, med et band i toppform.

Nylig annonserte John Olav Nilsen & Nordsjøen at et nytt album med tittelen I liv og arbeid, ventes i slutten av oktober. Dette er selvsagt gledelige nyheter for gamle og nye fans, men denne gang er det visst lov å glede seg litt ekstra til slippturneen:

Etter to plater som ble laget i eget studio, gikk vi denne gangen vekk fra de trygge trommemaskinene og de medgjørlige dataprogrammene. Vi kjente på oss at vi måtte fange kjernen av musikken i levende live. Valget falt på en kjent og kjær nedlagt kjøttforedlingsfabrikk. Ingen filmtriks eller samlebåndssnarveier var det plass til. Bare spilling – som om noe stod på spill. Blåse opp en storm og temme vinden, forteller John Olav.

Helt siden den kritikerroste og Spellemannvinnende debutplaten «For Sant Til Å Være Godt», har Bergensartisten vært en av sin generasjons absolutte livefavoritter. Fulle hus og øredøvende allsang har vært standard på konserter og festivaler,. Låter som Diamanter og kirsebær, Hull i himmelen og Valiumsvalsen vil stå seg som evige klassikere i norsk musikkhistorie.

John Olav Nilsen & Nordsjøen består foruten John Olav av de tidligere Gjengen-medlemmene Einar Vaagenes, Lars Eriksen og Mikael Kanstad. Musikalsk befinner de seg i sjangeren gatepop, eller sågar motstands-pop. Dette er det bare å glede seg til!