Laster Arrangementer

Hjerteslag

Hjerteslag med «Tyvens dagbok»-turné – to konserter på USF Verftet i november!

Billettsalget starter 8. september kl. 10.00.

Billetter konsert 16. november her

Billetter konsert 17. november her

Helt siden oppstarten i Bergens undergrunnsmiljø, har Hjerteslag vært et av landets aller beste og mest populære rockeband. Med vokalist Robert Eideviks umiskjennelige og unike låtskriver- og tekstsignatur i bunn, har bandet vært premissleverandører for melodisk, støyende, og gatepoetisk musikk på norsk.

Da debut-singlene «Lasaronens Vår» og «Ikkje Tenk På Det» ble utgitt i 2014, ble Hjertelag umiddelbart posisjonert som et av de mest spennende bandene i Norge. Og samme år var det knapt noe annet band som skapte mer hype for sine konserter.

Hjerteslags første album «Møhlenpris Motell» var en udelt kritikersuksess, og med oppfølgeren «Vannmann86» nøt bandet også kommersiell oppmerksomhet – og da spesielt med radiohiten «Sang Til Sonja» som var nest mest spilte låt på NRK P3 i 2016 – og som samme år ble kåret til årets beste låt i verden (!) av Dagbladet.

For tredjeplata «Nattseileren» vant vokalist Robert Eidevik også den prestisjetunge Edvard-prisen for sine tekster.

Etter en lang og tung pandemi-periode gjenoppstår nå et nytt Hjerteslag med ny besetning. Bak Eidevik står nå en solid gjeng anerkjente musikere fra Bergen og Skandinavia – ingen ringere enn: Arve Isdal (Enslaved, Audrey Horne), Yngve Andersen (Blood Command) og Ivar Thormodsæter (Ulver).

Nå er bandet klart med et flunkende nytt album, «Tyvens Dagbok», som slippes 11. november 2022! Første smakebit fra albumet, den erke-bergenske «Fuck Sommeren», ble sluppet i juni og var spillelistet på NRK P3 i hele sommer. Det kan forøvrig forventes flere smakebiter i form av singler fra det kommende albumet i høst frem til albumslipp. Som om ikke dette var nok, legger også Hjerteslag ut på veien og spiller konserter flere steder i Norge i kjølvannet av plateslippet.