Laster Arrangementer

Hannah Storm + Ea Othilde + Teo

Midtsommerkonsert med Hannah Storm, Ea Othilde og Teo på USF Verftet

Sommerens midtpunkt og høydepunkt har kommet! Bli med og markere midtsommeren sammen med oss og et knippe herlige artister.

Konsertene blir på den nye Feriekolonien-scenen i Hallen USF. Hvis været er fint åpner vi de store portene og lar solen skinne inn. Hvis været er surt lukker vi igjen, men kle deg etter temperatur.

Hannah Storm:
Etter sine fire første singler – samt en rekke gåsehudfremkallende liveopptredener – er nå flere og flere øyne og ører rettet mot Hannah Storm. Opprinnelig basert i Oslo, flyttet 23-åringen til Bergen i 2021 og hun har siden den gang jobbet med blant annet Sondre Lerche, Vetle Junker (AURORA, iris, Metteson), Matias Tellez (Girl in Red, Young Dreams) og Odd Martin Skålnes.

Resultatet av disse samarbeidene – og ikke minst et ubestridt låtskriver- og vokal-talent, har medført at Hannah er blant navnene som blir nevnt oftest når presse og bransje snakker om hvilke artister man bør se opp for i tiden fremover. Hun ble også booket til en rekke festivaler denne sommeren, deriblant på Øyafestivalens nest største scene hvor Aftenposten i en omtalen skrev «Den nye stemmen» «…et sjeldent talent».
Den 3. februar slapp hun sin debut EP «Somewhere Between Red and Blue».

Ea Othilde:
Ea Othilde er en 18 år gammel låtskriver og artist født og oppvokst i Oslo. Hun lager poprock inspirert av musikalske helter som Franz Ferdinand, PJ Harvey, Thom Yorke og Elliott Smith.
Låtene fra debut-EPen hennes ‘How I’d Like it To Fade’ (2022) mottok lovvord i blant annet Klassekampen, Stavanger Aftenblad og STOFF og førte til at hun ble booket til Øyafestivalen 2022 og Trondheim Calling 2023. Hun ble også kåret til Månedens Urørt av NRK P3 og inkludert i Dummy Magazine ‘Best New Artists’ samme år.

EaOthilde jobber nå med sin andre EP som skal gis ut på Koke Plate høsten 2023. I sommer blir hun å finne på Trænafestivalen og Langs Akerselva, og til høsten kan du se henne på Bylarm hvor hun er en av juryens utvalgte artister.

Teo

Teo er en up and coming artist basert i Bergen. Han vokste opp på en øy blant høye fjell, og lærte å sette pris på naturen. Det har blitt hans største inspirasjonskilde.
Teo leker med å kombinere lyder og elementer fra fortid og nåtid i musikken. Han er innom sjangere som altrock, indre, pop og blues, og kjenner seg hjemme i musikalske landskaper der Kaleo og The Arctic Monkeys befinner seg. Teo spilte support for Han Herman i Bergen tidligere i år, og høstet gode kritikker.
På scenen i Feriekolonien spiller han med band.