Laster Arrangementer

Film: Vitenskap om drømmer

Featured Video Play Icon

Renate Synnes Handal presenterer Vitenskap om drømmer

«Jeg var 17 år da denne filmen kom ut og jeg ble påvirket for resten av mitt liv. Hver eneste gang jeg nesten kræsjer med noen på fortauet og begge korrigerer feil slik at vi nesten kræsjer igjen, tenker jeg på denne filmen. Eller snarere scenen hvor Stéphane forklarer hvordan vi hadde stått fast i en slik korrigering for alltid, hadde det ikke vært for vår fantastiske, ikke-matematiske hjerne. Så mens verden brenner og kulden setter inn, ønsker jeg å invitere til en nesten 2 timers lang flukt hvor drømmer er like virkelig som virkeligheten.»

TIR 20. FEB KL. 20:00

Renate Synnes Handal (f. 1988) flyttet til Bergen i 2011 og i 2018 tok hun mastergrad i utøvende kunst ved Fakultet for kunst, musikk og design/UIB. Hun skriver og spiller låter i Renate fra Vigra og Heartbreak Hill, er kunstkritiker for Bergens Tidende, og kaptein for sin egen festival: Midtvesten Festen.

Originaltittel: The Science of Sleep. Regi: Michel Gondry. Frankrike/Italia, 2006. Engelsk/fransk/spansk tale, norsk tekst. Format: 35mm. 1t 45min. Aldersgrense: 12 år.