Laster Arrangementer

Eggstockvinnerne: Twisted Days + Vepsestikk

Kom og hør de beste bandene fra Eggstockfestivalen 2022 på USF Verftet

Dørene åpner kl. 19.00.
Konsertstart kl. 19.00.
Utekonsert – flyttes inn ved dårlig vær.
Fri alder.

Ordinær billett kr 105
Studenter og medlemmer i AKKS kr 55

Hvert år arrangeres Eggstockfestivalen som er en festival for uetablerte, yngre band , og showcaser artister som kommer til å sette sitt preg på musikkscenen fremover. På Eggstock blir delt ut en rekke priser, blant annet første, andre og tredje plass. Kom på Eggstock presenterer på Feriekolonien for å se noe av det beste undergrunnen har å by på!

TWISTED DAYS

Siden de forente sine krefter i 2021, har Twisted Days fengslet tilhørere med sin røffe og eksplosive signatur lyd som har tatt musikkscenen i Bergen med storm.
Med hvert medlem fra forskjellige musikalske bakgrunner, redefinerer bandet hard rock-sjangeren, og henter inn elementer fra metal, prog rock, jazz, klassisk og mer.
Så langt har Twisted Days opptrådt rundt på Bergens store scener, og har planer og aspirasjoner om å utvide horisonten. På live showene sine utstråler bandet en enorm energi og lidenskap for musikken, samspillet og publikummet. Dette er verdt å oppleve!

VEPSESTIKK

Vepsestikk er en kvartett fra Bergen som eksperimenterer med ulike sjangre som punk, jazz og indierock. De skriver energiske, men sårbare låter, som baserer seg på øyeåpnende opplevelser og frustrerende følelser. Siden bandet ble startet i 2019 har de blant annet spilt på Statsraaden bar under RAUSfestivalen og varmet opp for band som Great News og Romskip. Du kan forvente varme vibber og groovy rytmer!