Laster Arrangementer

Eggstock: Tåpelig + Elend + Hoax

EGGSTOCK er en årlig festival for uetablerte, unge band. Eggstock showcaser artister som kommer til å sette preg på musikkscenen fremover.

Festivalen deler ut en rekke priser – kom på Eggstock i Feriekolonien og hør noe av det beste undergrunnen har å by på!

Fri alder!
Dørene åpner kl. 19.00 – start kl. 19.30.

TÅPELIG

Tåpelig er en eksplosiv hip-hop gruppe som drar inn element fra sjangre som rock og eletronisk musikk i sine liveshow. Siden 2019 har de fått publikum til å bevege seg på alt fra festivalscener til klubber, alltid klare til å lage en skikkelig fest. Fra starten i kjelleren til mormor så har Tåpelig nå utviklet både seg selv og musikken sin, med gode ord fra musikkmedia på sine siste slipp. De er nå klare for å slippe ny og enda mer spennende musikk, samtidig som de er klare for å lage et fantastisk show for oss i Feriekolonien på USF Verftet!

ELEND

Elend har lenge drevet med musikk og jobber målrettet mot en egen musikkarriere. Elend har, sammen med produsent og DJ Liam, stått på mange scener, deriblant MGPjr i fjor! Elend og Liam slapp en rykende fersk låt den 1. juni, og de skal feire låtslipp med gig på Feriekolonien!

HOAX

Eggstock introduserer: Hoax! Bergens nyeste svar på hva fet musikk er. Hoax består av 3 eksplosive ungdommer, alle like klare for å blåse deg av banen. Bandet spiller avhengighetsskapende inde-rock låter, og har som mål å skape hårreisende stemning.

For mer info omEggstock se festivalens Facebookside.