Laster Arrangementer

Det Norske Blåseensemble & Florian Weber: Sanntid

Det Norske Blåseensemble & Florian Weber spiller på USF Verftet onsdag 16. februar.

Billetter i salg nå!

Det blir spenning i hvert eneste øyeblikk når en kammergruppe fra Det Norske Blåseensemble improviserer frem ny musikk sammen med den tyske jazzpianisten Florian Weber. Velkommen til en bokstavelig talt unik konsertopplevelse!

Det Norske Blåseensemble er trolig det eneste ensemblet i verden som improviserer hele konserter på klassiske premisser. Musikkformen krever eksepsjonelle musikere som kjenner instrumentene sine ut og inn, og det har Det Norske Blåseensemble mange av.

Sanntidsprosjektet startet i 2013, og har ført til en rekke ulike konserter med alt fra noen få musikere til hele ensemblet. På denne konserten får en kammergruppe bestående av den hardeste sanntids-kjernen for første gang besøk av den internasjonalt anerkjente, tyske jazzpianisten Florian Weber. Weber ble nylig fast medlem av solide NDR Bigband i Tyskland, der blåseensemblets kurator i sanntidmusikk, Geir Lysne, er sjefsdirigent.

Info covid-19. Vær trygg på konsert.

USF Verftet legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitteverntiltak fra myndighetene blir fulgt:
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder. – Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før arrangementsstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidlig, slik at det ikke oppstår kø. – Det er plassert dispensere med håndsprit på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre arrangementsverter kan, hvis nødvendig, henstille om å holde avstand. Vi oppfordrer alle til å følge vertenes anvisninger.
– Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.