Laster Arrangementer

Audrey Horne

Hva får man om man blander alt det beste fra 70-, 80-, og 90-tallets gitarrock sammen med enorme mengder formidlingstrang og bøtter med energi og humør? Bergensbandet, Audrey Horne, selvsagt. Og for de som ikke tror på oss, er det bare å spørre en av de flere tusen som så dem på Bergenfest i juni 2018, eller sjekke med en av de som har vært med på å fylle opp Røkeriet på USF tidligere.

De har fått seksere i dagspressen, VG inkludert. Toppet årsbestelister i bransjeblader og fagpresse over hele Europa. Bandets singler, «Redemption Blues» og «Out of the City», er begge YouTube-favoritter.

Det er altså liten tvil om at bergenserne har truffet en nerve hos de fagkyndige. Men det som helt klart er enda viktigere: Publikum elsker dem. Enten de gjør intime klubbscener, spiller på store festivaler, eller varmer opp 40.000 AC/DC-fans på Valle Hovin, så er euforien alltid til å ta og føle på.

Har du ennå ikke sett bandet live før og digger band som Led Zeppelin, Kiss og Thin Lizzy og Whitesnake er det vi ganske sikre på hvor du bør være når Audrey Horne inviterer til nytt rockeslag på USF 10. november 2018.

Audrey Horne på Facebook