Laster Arrangementer

Cosmic Swing Orchestra

Cosmic Swing Orchestra er bandet som svinger deg rett ut i kosmos – på USF Verftet

Når de inntar scenen er det ingen tvil om at dette blir en opplevelse av de sjeldne; glitrende antrukket fra topp til tå, og med en energi som stråler av entusiasme, forenes et sterkt politisk engasjement med enorm musikalitet og en dyp respekt for jazztradisjonen.

Bandet ble startet på Jazzlinja ved NTNU i 2018 og er et jazzorkester bestående av 12 musikere. Repertoaret er egenkomponert musikk og friske arrangementer av gamle klassikere, men felles for alt er musikk som vekselvis byr på tett samspill i små besetninger og maks trøkk som utnytter ensemblets fulle størrelse.

Cosmic lager fest og drar publikum med seg inn i en absurd virkelighet med silkedresskledde menn, plast-hav og frokost-kokain – en virkelighet også kjent som verdens normaltilstand. Men i stedet for å henge med hodet over tingenes tilstand i verden, vil de med deres musikk oppmuntre og oppfordre til å hjelpe jorden ved å endre livsstil.

Med dette kaotiske virvarret av inntrykk møter Cosmic alle slags folk med ønske om å gi dem et ekstatisk show, en realitetsorientering, og mest av alt et håp som kan inspirere til handling.

Sara Fjeldvær – vokal.
Petter Dalane – piano.
Georgia Wartel Collins – kontrabass.
Bjørn André Syverinsen – trommer .

Øyvind Mathisen – trompet.
Ola Lømo Ellingsen – trompet.
Even Brodwall – horn.
Jørgen Bjelkerud – trombone.

Aksel Rønning – altsax, fløyte, klarinett.
Erlend Vangen Kongtorp – tenor-, alt- og sopransax, klarinett.
Zakarias Meyer Øverli – tenorsax, strupesang.
Jenny Frøysa – barytonsax, bassklarinett.