Laster Arrangementer

Bigbang

OBS: Den planlagte konserten med Bigbang på USF Verftet 11. desember 2021 kan dessverre ikke gjennomføres grunnet de nye myndighetspålagte restriksjonene som trådte i kraft fra og med torsdag 9. desember. Det blir satt opp en ny konsert i lørdag 10. desember 2022. 

Kjøpte billetter gjelder fremdeles og vil bli oppdatert på din brukerkonto på Tickemaster.no eller i Ticketmaster App. Om ny dato ikke passer og du ønsker refusjon, må du be om dette via din Ticketmaster-konto. Siste frist for å be om refusjon er 11. februar 2022

Fremgangsmåte for refusjon av billetter:

  • Logg inn på https://www.ticketmaster.no/user/events/upcoming«
  • Velg ordren du ønsker å refundere.
  • Klikk på «Trenger du hjelp med denne ordren?» nederst under billettene.
  • Velg kategori: «Jeg trenger hjelp med min ordre» og tema: «Ønsker refusjon eller bytte av billetter» og undertema: «Full refusjon for avlyst/flyttet arrangement».
  • Dersom du har betalt med gavekort kan du legge ved kontonummeret du ønsker at beløpet skal overføres til.
  • Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
  • Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte.
  • Serviceavgifter refunderes ikke.
  • Refunderingsfrist: 11. februar 2022

Takk for deres tålmodighet. Vi håper å se mange av dere på konserten i 2022.

Juletiden handler om tradisjoner og for mange må adventskonserten med Bigbang på plass før jula setter inn. Etter et 2020 (og 2021) preget av kanselleringer og en desember som stort sett ble tilbragt hjemme i stua, er Øystein, Niko og Olaf klare som julenisser på julaften for å møte fulle konsertsaler igjen.

Med 10 studioalbum, hele syv Spellemann-nominasjoner og mange førsteplasser på VG-lista bak seg er Bigbang for en del av grunnmuren i norsk rock å regne. Syv nominasjoner til Spellemann uten å vinne må vel i seg selv være en slags rekord. Den foreløpig siste utgivelsen Glory Chord dukket opp i 2019 etter en lang albumpause og Glory Chord-turnéen pågikk fortsatt for fullt da pandemien stengte ned landet. Nå er det endelig lys i tunellen og vi gleder oss stort til at «Girl in Oslo”, “To the Mountains”, “Wild Bird” og andre livefavoritter får jula tilbake på sporet.

Dører: 19:00
Konsertstart: 20:00
Aldersgrense: 18 år – vergeordning