Laster Arrangementer

Bajazz: Toget

Ta plass på toget og bli med og syng, klapp, knips og dans når Toget spiller Bajazz-konsert

Toget er et band som spiller kul gitarmusikk. Her får du både musikk du garantert har hørt før, blandet med musikk du ikke har hørt tidligere. Dette toget stopper på stasjoner langs den amerikanske musikkhistorien, fra tidlig på 1900-tallet og fremover. Ta plass på toget og bli med og syng, klapp, knips og dans! Toget slentrer stødig og taktfast langs skinnene og tar deg trygt gjennom kjente og ukjente landskap.

Toget er en helt ny trio, med musikere som kjenner hverandre godt fra andre sammenhenger. Navnet «Toget», som henspiller til låta «Freight Train» fra 1906 av Elisabeth Cotton, gir en god pekepinn på musikken vi får høre. Trioen vil presentere publikum for ukjent musikk og gjemte musikkskatter. Ved å knytte det ukjente opp mot kjente sanger, får vi en rød tråd som åpner døra til helt nye musikalske bekjentskaper.

MARIUS HIRTH KLOVNING gitar og banjo
EDVARD MJANGER bass
MATS MÆLAND JENSEN trommer og perkusjon

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier.

Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet, Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum. 

Barn under 2 år kommer gratis inn.

Vi har et begrenset antall billetter for innehavere av Aktivitetskortet
Send mail til aktivitetskort@bergenjazzforum.no for mer info