Laster Arrangementer

Backstreet Girls

Backstreet Girls – endelig på USF Verftet!

Ordinært billettsalg starter tirsdag 19. desember på Ticketmaster

Dørene åpner kl 19.00
Konsertstart kl 20.00
Varighet: ca 1 time og 15 minutter.
Kun ståplasser

Norges mest ekte rockeband brukte nedstengningen effektivt – og nå er de tilbake, farligere og mer glødende enn noen gang. Petter Baarlis duckwalk og Bjørn Müllers magnetiske scenekontroll selger ut konsertscener og klubber i både Norge og Sverige. Sammen med den nye rytmeseksjonen Gaute Vaag (bass) og Jonas Amazonas (trommer) leverer veteranene et magisk driv, en vital videreføring av Backstreetmagien, snaue førti år etter første øving i 1984.

Under pandemiåret 2020 leverte Backstreet Girls online-konserten «Streaming For Vengeance», som ble sett av over 100 000, og i 2022 kåret leserne av rockmann.no gruppa til årets norske rockeband – med en overveldende andel stemmer.

Publikum har savnet den svarthårete partyrock-gjengen under pandemi-årene og strømmet til konsertene som aldri før etter gjenåpningen.

Backstreet Girls er ikke et band som følger trender eller inngår kompromisser. I år slipper BSG sitt 16. studioalbum, og planlegger en landsomfattende norgesturné. Vær forberedt på et dundrende fyrverkeri av en konsert i din egen hjemby.