Laster Arrangementer

Aurora

Featured Video Play Icon

Aurora med tre konserter på USF Verftet i mars 2024

AURORA er i dag tilbake for fullt med sin nye single «Your Blood». Låten er hennes første utgivelse etter det fantastiske albumet «The Gods We Can Touch» – som ble hennes mestselgende utgivelse til dags dato. «Your Blood» slippes 8. november.

På singelen, som er co-skrevet og innspilt av Chris Greatti (Lady Gaga, Willow, Yungblud, Grimes) i Los Angeles og mikset av Mitch McCarthy (Olivia Rodrigo, Lady Gaga, Conan Gray), hyller AURORA den menneskelige sjelen; alle dens sårbarheter, følelser og mangler.

Nå annonserer AURORA også en Norgesturné i mars 2024!

I 2022 spilte hun en utsolgt headlineturné i Storbritannia og avsluttet på et fullsatt O2 Brixton Academy i London, før hun reiste verden rundt på resten av sin «The Gods We Can Touch»-turné som var innom både i Sør Amerika, Mexico, Australia (bl.a Sydney Opera House) og en rekke datoer i Japan og USA.

Hun headlinet også Norges største festival Øya med navn som Florence + The Machine og Gorillaz på plakaten. Hun opptrådte på en mengde festivaler i sommer, inkludert Londons All Points East Festival, Lollapalooza (Berlin, Argentina, Brasil, Chile) og Rock En Seine (Paris).

Med en debutbok og fire studioalbum, samt en Oscar-nominasjon (for «Into the Unknown», Frozen II) bak seg, virker AURORAs suksess grenseløs.

«Your Blood», markerer en ny æra for den unge artisten, og innleder et nytt kapittel av hennes stadig utviklende, fantastisk spennende og særegne reise.