Laster Arrangementer

Zupermaria

Zupermaria gjør sin eneste konsert i Norge etter pandemien slo innover oss – du ser henne eksklusivt på USF Verftet 29. oktober!

OBS! Nye tider. Dørene åpner 20.00. Konsertstart 21.00. 

Zupermaria debuterte med P3-favoritten «Unnskyld» i fjor, og har siden den gang sluppet en rekke dansbare låter med personlige tekster. På rekordtid har hun etablert seg i det norske poplandskapet, med en rekke singler på P3s A-liste.

Zuper slapp nylig sitt debutalbum «Ka Har Du Gjort Nå Maria», som har høstet en rekke gode kritikker.

VG om E’ På Saken: «I spennet mellom Veronica Maggios utadvendthet og Silja Sols underfundighet serverer Zupermaria en uimotståelig og tettknadd mini-hit som kan lokke fram vårsola selv på den hustrigste septemberkvelden.» (5/6)

BT om album: «Zupermaria står klar til å fylle tomrommet. Hun har nemlig den helt rette kombinasjonen av irriterende fengende låter og ærlige tekstlinjer som treffer så godt at det noen ganger kan bli riktig så ubehagelig. Akkurat slik det skal være.» (5/6)

19-situasjonen: Vær trygg på konsert💚
USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.