Laster Arrangementer

Verftet akustisk: Torgeir Waldemar + Sgt. Petter

Verftet akustisk er en konsertserie på USF Verftet der artister presenteres i et akustisk og intimt format.

Billetter kommer i salg på Ticketmaster.no fra fredag 3. sept. kl. 12.00

I denne del 2 av Verftet akustisk denne høsten er det Torgeir Waldermar og Sgt. Petter som spiller.

De som har opplevd Torgeir Waldemar med fullt band veit at det er et øredøvende lokomotiv av et orkester, som uanstrengt veksler mellom å rocke hardt, jamme psykedelisk eller spille gyngende countryrock. Her kommer han på scenen alene med gitaren – og vi blir kjent med Torgeir Waldemars musikk fra den akustiske siden.

Sgt. Petter er Petter Folkestad – en musiker med lang fartstid i det bergenske musikkmiljøet. Musikken hans har alltid beveget seg i skjæringspunktet mellom pop, rock og country et sted. Nå heller han mest til country/folk sjangeren og stiller med fullt band på scenen denne kvelden.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert.
USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:
– Servering: Betal med kort, ha bankID klar for autentisering.
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.
Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.