Laster Arrangementer

TED X Countdown – Bærekraftige liv

TED X Countdown –  med Bærekraftige liv

Velkommen til Bergens del av TED X COUNTDOWN, der vi løfter fram ideer som kan hjelpe oss å nå klima- og bærekraftsmålene fram mot 2030.

Mer om TED Countdown-prosjektet.

Welcome to our TEDx-event of 2022!
Tickets here: https://app.checkin.no/event/46939/tedxbaerekraftigeliv

 Climate change will not wait. We need to ask ourselves the big questions, and think both urgently and long term about how to live as humans on earth.

6 speakers explore how nature affects us and how humans affect nature. And present some profound solutions to smart coexistence.

Hilde Fålun Strøm – som overvintrer på Svalbard med Hearts in the ice, og har oppdaget hva de viktigste tingene i livet er.

Haakon Steinar Vatle– som har ledet One Ocean Expedition

Gaute Velle – biologiprofessor som samler kunnskap om plastforurensning og utfordrer oss på hvilken kunnskap som er viktigst å videreføre til neste generasjon.

Lars Erik Lund – topplederen som er åpen om depresjon og hvordan vi kan ha meningsfylte liv på jobben.

Vilde Regine Tellnes– som har grunnlagt Healthy EATS med en tanke om at sunn og bærekraftig mat må være enklere tilgjengelig.

Jon Gjerde – verdensmesteren i hanggliding som ble inspirert til å skape ny teknologi for vindenergi i Kitemill.

Kees Klomp – som har utviklet en økonomisk teori for trivsel, og skal snakke om hva som er de viktigste egenskapene vi kan ha som mennesker for å lykkes med den grønne omstillingen.