Laster Arrangementer

Stains & Platter av Vestland Danseteater

BIT Teatergarasjen presenterer Stains & Platter av Vestland Danseteater på USF Verftet.

Det er sterkt anbefalt å bruke munnbind under visningen!

Stains & Platter er en spirituell og numerologisk betinget danseforestilling, basert på iNf9t flo – et lite utforsket bevegelsesspråk med forankring i afrikansk Ubuntu.
6 dansere leverer 6 personlige avtrykk i løp av 60 minutter. Kollektivt kanaliserer de sitt personlige innhold og sin energi i felles retning. De søker indre ro. Målet er å komme HJEM.

“Stains” er sporene og avtrykkene som danserne har satt, og erfaringene de har gjort seg i livet så langt. “Platter” er det de nå serverer til omverden, og hvordan de serverer det. “Platter” er også HJEM. Målet. Hva inneholder hver enkelts personlige tallerken, og hvordan kan sammensetningen av elementer fra hver og en danne grunnlag for en holistisk livsstil?

Forestillingen er overskridende, grenseløs, helende og meditativ og fremføres til hybride rytmer fra mbira.
Vestland danseteater er det første dansekompaniet i Vestland for profesjonelle kunstnere med multikulturell bakgrunn. Målet er å bli et artistisk episenter for profesjonelle kunstnere som tilhører minoritetsgrupper i Norge. Kompaniet jobber for mangfold og like muligheter i kulturfeltet, så vel som i samfunnet for øvrig.

www.vestlanddanseteater.no