Laster Arrangementer

Sigrid UTSOLGT

Sigrid kommer endelig på klubbturné i Norge og det blir konsert på USF Verftet

– NB: Konserten 26. oktober er utsolgt.
– Support SJØBADET kl. 19.30.
– SIGRID ca kl. 20.30.

Support act: Sigrid i samarbeid med Urørt-artister. I Bergen får du høre Sjøbadet og Nelly Moar!

På litt over et år har Sigrid turnert i både Europa, UK (bl.a Wembley Arena), USA og Asia, og fylt Oslo Spektrum (som Aftenposten ga terningkast 6 med overskriften «Sigrid løftet taket i Spektrum»).

I tillegg har hun nylig headlinet både Neonfestivalen i Trondheim og Bergensfest, og skal ennå toppe plakaten på Midnattsrocken, Ravnedalen Live og Øyafestivalen i sommer.

Vi har vært på tur over hele verden de siste årene med mine to album, men nå er det altfor lenge siden vi har spilt svette klubb-gigs i Norge. Så nå gleder jeg meg helt vilt til turné for første gang her på flere år! Satser på dansegulv på festivallåtene og ikke et tørt øye på balladene, hehe. Sees snart! -Sigrid

Med 1,6 milliarder streams verden over, en million solgte album, og bl.a. hitsinglene «Strangers», «Don’t Kill My Vibe», «Bad Life», «Don’t Feel Like Crying», «Home To You», «Mirror» og «Burning Bridges» har Sigrid virkelig vist sitt talent for å skrive svært fengende poplåter.

Det er fire år siden forrige Norgesturne, men nå skal superstjernen fra Ålesund endelig tilbake på veien her hjemme. Det finnes ingen tvil om at dette kommer til å bli et høyenergisk og minneverdig show man absolutt burde få med seg.