Laster Arrangementer

Real Ones

I over to tiår har Real Ones imponert som et fantastisk liveband og som et av Norges mest originale band. Overalt hvor de spiller etterlater de seg dedikerte og smilende fans: Fra Svalbard til Yukon til Shanghai til Calcutta til Brussel til New York til alle de stedene de kommer til å besøke i årene fremover!

Publisert av Real Ones Søndag 17. juni 2018

«Dette er kanskje vårt mest tilgjengelige album. På mange måter vår ultimate pop-plate, selv om det egentlig er en folkrock plate. Vi har gått i ulike retninger på våre siste plater. Sist ga vi ut en latinamerikansk messe, men nå var tiden inne for å dyrke den mest umiddelbare siden av Real Ones», sier Ivar Chelsom Vogt.

I februar 1994 holdt Real Ones sin første konsert i hjembyen Bergen. Noenogtyve år, 10 album, 4 EP’er, 2 Spellemannpriser, 975 konserter i 15 land på 3 kontinenter senere, er de fem barndomsvennene klare for nye eventyr.
Bandet er nå inne i karrierens kanskje mest kreative periode, med fem plater de siste fem årene. Høsten 2017 slapp de nytt album «Hey Future, Hey Past» – og i november kan du se de i hjembyen.

Røkeriet USF lørdag 3. november. Dørene åpner kl. 19 – konsertstart kl. 20.
Ståplasser.

Real Ones på Spotify

Real Ones nettside