Laster Arrangementer

Naade + Leander

Naade og Leander spiller i Feriekolonien på USF Verftet

Utekonsert. Flyttes inn ved dårlig vær.

Dørene åpner kl. 19.00.
Konsertstart kl. 20.00.

NAADE er en artist fra Bergen som eksperimenterer med alternativ pop. Musikken tar deg gjennom et glitrende, dramatisk og eventyrlig landskap, fullspekket av dristige formuleringer og elegante fraseringer. Av hennes tre singler på Spotify, er to av dem blitt anbefalt av NRK Urørt. «Lovable Stranger» havnet også på BAs liste over årets beste bergenslåter i 2021.

NAADE holdt sin andre konsert på Vill Vill Vest i fjor, og høstet gode kritikker av Bergens Tidende. Konserten fikk 5 hjerter, og anmelderen spådde en glitrende fremtid for bergensartisten.
Fredag 29. juli, spiller NAADE og livebandet hennes, «LØS» på Feriekolonien på USF Verftet, og hun gleder seg voldsomt til å vise hva hun har jobbet med den siste tiden!

LEANDER  er artisten du trolig har hørt, selv om du ikke kan plassere ham. Enten som soloartist eller som en del av Balestrand Badeklubb med artister som Kjartan Lauritzen, Isah, Hester V75, Dutty Dior, Eirik Aas, Gabifuefo, osv.Tidlig i juni slapp han sommerbangeren Til Toppen, og han fikk med seg både Eirik Aas som leverer et av sine beste gjestevers noensinne, og Fredrik Domaas på kor. Låten fulgte i kjølvannet av påskens Romskip.