Laster Arrangementer

Møhlenpris skolekorps spiller Razika

Møhlenpris skolekorps + Razika = sant!

Denne høsten fyller Møhlenpris skolekorps 5 år. Dette feires med en feiende flott konsert på Bajazz der korpset ur-fremfører et helt nyskrevet repertoar av Razika for korps, sammen med fullt band og gjesteopptreden med Marie Amdam fra Razika.

Razika er godt kjent for de fleste i Bergen, med fengende indiepop, sterke tekster og entusiastisk feminisme tok de Norge med storm fra oppstarten i 2006. De ga ut fire album og ble nominert til Spellemannsprisen for samtlige! Nå har bandet lagt opp, men den musikalske arven lever videre.

Møhlenpris skolekorps består av barn i alderen 8 – 14 år fra Møhlenpris og omegn. De øver på Møhlenpris skole, der musikkrommet er kalt opp etter byens kuleste band (Razika). Korpset er klare for nye og spennende utfordringer, og hva er vel et mer naturlig valg enn en hyllest til Razika?

Michael Barnes står for arrangementene, og dirigent er Pernille Stensrud-Olsvik. Bandet som spiller sammen med korpset består av Chris Holm (bass), Pål Einar Skorpen (gitar), Pål Vervik (trommer) og Michael Barnes (saksofoner). Gjesteopptreden med Marie Amdam (vokal).

Dørene åpner 13:30, konsertstart 14:00