Laster Arrangementer

Kars + gjester

NB: Utekonsert – flyttes inn hvis dårlig vær.
Dørene åpner 19.00.
Showstart kl. 20.00

Kars tar med seg vennene sine i det som forhåpentligvis (les værgudene) blir en utekonsert i juliværet du sent vil glemme! Full Effekt-gutten fra Oslo har på to år opparbeidet seg en meget stilig katalog og blitt et navn som ringer i bjeller innad i norsk rapmusikk. Låter som Anthem (m Lars Vaular), Personlig, Okey og Malinka (m Girson) illustrerer hvordan rapperens spesielle teft for tekst og melodier har pushet han til å lage populære låter fra samme utgangspunkt, men med vidt forskjellige lydbilder.

Sånn sett er dette selve kjernen i Kars sin musikk og noe som har vist seg som et sterkt fundament til å kunne spille gode konserter. Tross en trøblete pandemitid opptrådte Kars både for By:Larm og Vill Vill Vest i 2021 med solide konserter, med dette fikk Kars vist at han ikke bare lager gode låter, men mestrer live-biten bedre enn de fleste.

Kars er for tiden aktuell med samarbeidsprosjektet «Gatesport» sammen med Angelo Reira. Store deler av musikknorge har allerede fått øynene opp for Kars sitt talent og det er bare snakk om tid før resten av landet får det med seg.

Fredag 8. juli inntar han Feriekolonien på USF Verftet med baggen full av godlåter (NYE SOM GAMLE!!) og fete gjester, denne vil du ikke gå glipp av.