Laster Arrangementer

Ka2

Ka2 må oppleves! Se hele Norges tjommi live på USF Verftet 10, 11 & 12. november 2022!

Ledige billetter til konserten 10. november.

Konserten  fredag 11. november er utsolgt.

Konserten lørdag 12. november er utsolgt.

Hele Norges tjommi Ka2 ble til våren 2018. Da den bergenske duoen bestående av Sondre Alvestad og Didrik Thulin ville lage musikk for vennene sine. I løpet av kort tid har vennegjengen til Ka2 blitt større. Med deres hyppige låtslipp har de to svevende guttene gjort seg bemerket i det lange land.

Ka2 er et konsept som må oppleves. Kjent for sine ekstravagante, fargerike shows med psykedeliske elementer har Ka2 med sin spesielle blanding av svevende pop og hard elektronisk musikk truffet en musikalsk nerve i både Norge og det store utland.

Til tross for den korte karrieren har Ka2 grodd en solid fanbase og nådd 20 millioner streams på Spotify alene. De har også samarbeidet med flere av Norges største artister (Gabrielle og Kjartan Lauritzen), samt gitt ut låt med Benjamin Ingrosso og Felix Sandman.

De har spilt flere av Norges største festivaler – Bergenfest, Neon, Slottsfjell og Findings ++.

Ka2 står nå klar med med sitt debutalbum “Evig Eventyr” og skal i den anledning ut på sin første album turné. De lover fest fra start til slutt og et sceneshow uten like, med ett eneste budskap – Å spre kjærlighet.