Laster Arrangementer

Jonis Josef – WOKE* The Corona Tour – NY DATO!

Jonis Josef er klar to stand-up show på samme kveld USF Verftet!

Jonis Josef sitt stand-up show ble utsatt 11.november 2020 og 21. januar 2021. Ny dato for showet er tirsdag 11. mai 2021!

Alle som har kjøpt billett til de tidligere annonserte arrangementdatoene har fått e-mail med info og lenke til ev. refusjon. Kjøpte billetter gjelder til ny dato.

Show 1 – Kjøp her
Dører: 17.30
Show start: 18.00

Show 2- Kjøp her
Dører: 20.30
Show start: 21.00

I sitt nye standup-show tar Jonis Josef for seg livet som en enkel gutt fra Skien, tabuer, selvhøytidelighet og andre problemer i dagens samfunn – slik han selv ser det.

Jonis Josef har gjennom sin korte tid i rampelyset vist seg som ett av Norges største humortalenter. Han fikk gjennombruddet sitt på Latter Live, og har deltatt i programmer som Nytt På Nytt, Lindmo og Trygdekontoret. Han kan ukentlig høres på P3-programmet Karakter, og i sin egen podcast Juicy.
Jonis er også skaperen av serien Kongen av Gulset som ble kronet med en Gullrute for årets nyskapning.

“- Vi må tørre å vitse om alt.” Det mener i hvert fall Jonis Josef. Enten du er enig eller uenig er du hjertelig velkommen på show – for Kongen av Gulset endelig er klar for den store scenen!

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert💚
USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

Det er spiseplikt for alle som ønsker å nyte alkohol under konserten. Betal med kort, ha bankID klar for autentisering.
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.