Laster Arrangementer

Isah, Dutty Dior & Bianca

Isah, Dutty Dior og Bianca legger ut på turné sammen i høst

Billetter i salg onsdag 7. september kl. 10.00:  https://www.ticketmaster.no/event/699763

Dørene åpner kl. 19.00.
Konsertstart kl. 20.00.

Isah har raskt blitt det nye store navnet på̊ den urbane R&B scenen. I løpet av sin korte karriere som artist har Isah hatt flere samarbeid med Dutty Dior, deriblant på hitsingelen «HALLO» som har over 30 millioner streams og vant prisen for Årets låt på P3 Gull 2019. I travle 2019 debuterte han med sin etterlengtede og todelte EP: sukkerspinn & hodepine. EP-ene har hittil sammenlagte streams på over 20 millioner.

Dutty Dior etablerte seg raskt på den norske musikkscenen i 2018, etter å ha sluppet låtene «Plis», «Fantasi» og ikke minst singelen «HALLO». I tillegg var han gjest på Unge Ferraris låt «Edward Saksehånd» og gjestet flere opptredener med han det året.Dutty Dior ga nylig ut albumet «det er mindre ensomt alene». Det har høstet gode anmeldelser og låter som «søvnløs i shibuya» med Arif og «farger» med Chirag har blitt fan-favoritter.

Bianca, tidligere kjent som den engelsk rappende Raw B, kom til Urørtfinalen i 2020 med låten sin «Cold as Ice». Nå lager Oslo-rapperen og låtskriveren, musikk på norsk og har en lovende karriere i vente! Hun er oppvokst på Tøyen og Holmlia, og ved hjelp av dedikasjon og hardt arbeid fant Bianca sin plass i musikken og ble signert til SDKT. I juni 2021 slapp hun EP-en «Bianca» som blant annet inneholder «Marilyn» med Dutty Dior.