Laster Arrangementer

Hvorfor det? Trond-Viggo og Bjarte Tjøstheim om diagnoser

Hvorfor det? Trond-Viggo og Bjarte Tjøstheim om diagnoser – på USF Verftet 18. april

Etter fulle hus og stormende jubel i 2023, hvor temaene var kvinnekroppen og Mannekroppen, følger Trond-Viggo opp med Diagnoser i april 2024 – denne gangen sammen med Bjarte Tjøstheim.

Dørene åpner kl. 19.
Showstart kl 20.
Unumererte sitteplasser.

Det har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Og en ting er sikkert: Trond-Viggo og Bjartes show er ikke noe for skuespillere som klamrer seg til manus og hater improvisasjon. Men konseptet er såre enkelt:
Trond-Viggo og Bjarte inntar scenen og snakker litt om helse generelt og diagnoser spesielt – basert på rollen som henholdsvis lege og pasient.\nSå åpnes det også for spørsmål fra salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst de måtte lure på om – ja, nettopp – diagnoser.

Torsdag 18. april kommer showet altså tilbake til Bergen og USF Verftet!»

Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt «safe», sier Trond-Viggo, og fortsetter: ”Utgangspunktet er jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show og når vi først har fått kontakt med publikum, tror jeg ikke det spiller så stor rolle om vi er i en matsal, teatersal eller på en pub ett eller annet sted ute i distriktene. Men grue oss, det gjør vi alltid», sier Trond Viggo, som på tross av frykten gleder seg til å returnere til Bergen i april.

Noen som ikke har grunn til å grue seg, er publikum. For å få fullt utbytte av orakelpotensialet på scenen, kan det kanskje lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd. Når forestillingen er vel i gang, kan latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart.