Laster Arrangementer

Henry Rollins – Avlyst

Grunnet utfordringer med økende COVID19-relatert smitte er Bergen Live dessverre nødt til å kansellere Henry Rollins: Good To See You 2022 turnédato lørdag 22. januar på USF Verftet i Bergen. Billetter kjøpt på ticketmaster.no blir automatisk refundert og du trenger ikke foreta deg noe. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte. Beløpet utbetales normalt innen 14 dager. Sjekk innbetaling fra «Billettservice» eller «Ticketmaster» på gjeldende konto. Hvis du har kjøpt billetter via et annet utsalgssted, f.eks. et lokalt billettkontor, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.), refunderes ikke.

Bergen Live presenterer Henry Rollins på USF Verftet 22. januar 2022!

Tidligere Black Flag-vokalist Henry Rollins er revolusjonerende både som artist og tenker. En altmuligmann som ikke kan settes i bås, et ikon i motkulturen. Nå er han tilbake på scenen i et show som sprenger forventningene i fillebiter.

Han var der da hardcoren ble til, som vokalist i et av sjangerens mest legendariske og hardtslående band, Black Flag, og senere som frontfigur i Rollins Band. Siden har han funnet nye bein å stå på: som aktivist, DJ, forfatter, foreleser, fortellerstemme, fotograf, poet, programleder, skuespiller i blant annet Portlandia og Sons of Anarchy, og mye, mye mer. De siste årene har Rollins tatt nok en helomvending: spoken word. Her kommer begrepet selvsagt til kort. “Snakkeshowene” kombinerer elementer fra stand-up med febrilske berettelser fra hardcorescenen og hans langstrakte reiser samt intuitive prekener om tingenes tilstand.

Hans mørke og poengterte humor står selvsagt sentralt, kjennetegnet av sine mange uventede vendinger og personlige anekdoter om alt fra punk og kjærlighet til politikk og popkultur. Det viser seg at Henry Rollins er den fødte forteller. Nå er han endelig tilbake på veien med enmannsshowet Good To See You, ladd med nye historier fra tiden før lockdown og nye perspektiver på den absurde tilværelsen som fulgte deretter. Rollins er minst like intens og visceral som forteller som vokalist – og det er denne energien han tar med seg til Norge når hans inntar scenen i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. Henry Rollins står aldri stille. Det gjør ham til en av vår tids mest fascinerende karakterer.

Regn med en eksplosiv bakoversveis av en opplevelse når han inntar norges-scenene i januar neste år!