Laster Arrangementer

Gaahls WYRD – Ny dato!

Beyond the Gates presenterer:  Gaahls Wyrd på USF Verftet 01.05.2021.

Pga forlengede strenge arrangementsrestriksjoner flyttes konserten fra  23. januar til 1. mai 2021. Kjøpte billetter vil gjelde til ny dato, og dersom datoen ikke passer vil dere få en Ticketmaster-lenke til refusjon av billettene.

Vi har økt publikumskapasiteten på USF Verftet. Det betyr at vi har lagt ut 50 ekstra billetter til konserten med Gaahls Wyrd. Billetter i salg nå!

Gaahls Wyrd

Siden starten i 2015 har de etablert seg som et av de viktigste ekstrem metal-bandene her til lands. Bandet med myteomspunnede Kristian «Gaahl» Espedal i spissen (som blant annet har frontet Gorgoroth, God Seed og Trelldom) fikk nylig Spellemannprisen for debutalbumet «GastiR – Ghosts Invited».

Gruppen har turnert med band som Tribulation og Mayhem, samt spilt på en rekke toneangivende festivaler de siste årene. Nå skal albumturneen avsluttes i Norge. I januar står Bergen for tur.

Gaahls Wyrd på Facebook

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert.

USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Det er spiseplikt for alle som ønsker å nyte alkohol under konserten. Betal med kort, ha bankID klar for autentisering.
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.