Laster Arrangementer

Full Effekt Labelkveld UTSATT

Vi må dessverre melde at Label-kveld blir utsatt. Ting skjer fort nå, og vi kan ikke alltid forutse det. Det er slik at med smittesituasjonen som bakgrunn, så har arrangøren meldt til oss at konserten Full Effekt Labelkveld må utsettes. Den vil altså ikke gå som planlagt på lørdag 27. mars. De som har kjøpt billetter vil få informasjon fra oss om ny dato, og samtidig åpner vi for refusjon dersom den nye datoen ikke passer. Følg med i innboksen din.

Full Effekt Records har opparbeidet seg en solid artist-stall, som nesten ukentlig har sluppet singler de siste fire årene. Med Dårlig Vane i spissen har selskapet vokst seg stort og produsert noe av det beste fra rap- og rnbmusikk her til lands. Det siste året har nykommerne Kars, Steffen, Soffe, Mindre Begavet og den unge veteranen Martin Hazy laget bølger i musikklandskapet med sine kritikerroste singler/EP’er.

Etter 1 år uten konserter er Full Effekt artistene klare for å spille klassikere og vise frem hva de har jobbet med den siste tiden.

Covid 19-situasjonen: Vær trygg på konsert.

USF Verftet arbeider fokusert med å legge forholdene til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For konsertgjestene våre blir det litt annerledes å være på konsert. Vi gjør det slik:

– Drikke kan kun bestilles gjennom ORDR. Sørg derfor for at Vipps er i orden før du kommer på konsert.
– Billetter kan bare kjøpes på forhånd
– Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
– Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
– Innslipp til konsert starter i god tid før konsertstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidsnok, slik at det ikke oppstår lang kø.
– Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel på hele området. Bruk dem ofte.
– Hold avstand. Våre konsertverter kan, hvis nødvendig, henstille om å oppløse tette grupper. Vi oppfordrer alle om å følge vertenes anvisninger. Det er nok plass i konsertområdet til at ønsker og anbefalinger om avstand kan holdes.

Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.