Laster Arrangementer

Film: Mennene i mitt liv

Mennne i mitt liv – historien om forfatter Beverly Donofrio og hvordan livet hennes som 15-åring plutselig endret seg en dag i 1960-tallets USA

Bev er en over gjennomsnittlig oppegående skoleelev med en drøm om en dag å flytte til New York og etablere seg som forfatter, men foreløpig er det ikke mer enn en fjern dagdrøm. Hennes åpenbare talent for å skrive har vekket adskillig oppmerksomhet blant lærerne hennes og hjulpet til å fyre opp under ambisjonene om å gå på college, men hun er også på mange måter en helt normal tenåringsjente: frekk, morsom, opprørsk … og veldig glad i gutter. Hun møter en gutt på en fest, og før hun vet ordet av det, er hun gravid. Hva nå?

ONS 15. FEB KL. 20:15

SØN 26. FEB KL. 17:00

Filmen er basert på historien om forfatter Beverly Donofrio og hvordan livet hennes som 15-åring plutselig endret seg en dag i 1960-tallets USA. Dramakomedien er fortsatt relevant i dag, over 20 år senere, når den spør oss hvilke valg har kvinner i dagens samfunn? Hva hadde skjedd om kvinner fikk lov til å stole på og følge instinktene sine istedenfor å bli straffet av samfunnet for sin seksualitet?

Riding in Cars With Boys. Regi: Penny Marshall. USA, 2001. Språk: engelsk. Tekst: norsk. Aldersgrense: 15 år. Format: DCP. 2t 12min.