Laster Arrangementer

Feriekolonien Folk Fest: Real Ones + Embla & the Karidotters + The Other End

En superb aften med Feriekolonien Folk Fest på USF Verftet med Real Ones, Embla & the Karidotters og The Other End!

REAL ONES

Real Ones er snart for levende legender å regne i norsk musikkliv, etter snart 30 år på store og små scener i Norge og hele verden. Bandet er kjent for fantastiske livekonserter og ingen går fra en Real Ones-gig uten et smil om munnen! Det siste albumet «Love your mother» kom i 2022 og er deres trettende utgivelse, denne gangen med sterk inspirasjon fra latin-amerikansk folkemusikk. De startet i 1994 som et trad-folk band, og har utviklet seg til ett av landets mest særpregete og eksperimentelle band innen folk, pop og rock.

Sjekk Real Ones på Spotify!

EMBLA AND THE KARIDOTTERS

Embla Karidotter transformerte seg sjøl fra rocketrommis i Razika til gitarist, vokalist, låtskriver og bandleder for the Karidotters. En sterk fascinasjon for countrymusikken måtte ut og frem i lyset, og debutalbumet «Hello, I’m Embla» ble skrevet on the road – bokstavelig talt på veien – i en bobil over en periode på et halvt år. Det ble det Spellemannspris av! Med seg i bandet har hun Marie Moe på bass, Simen Følstad-Nilsen på pedal steel, og Nils Jørgen Nilsen på trommer.

Sjekk Embla and the Karidotters på Spotify!

THE OTHER END

Den Bergensbaserte duoen Ida Knoph-Solholm og Alexander Breidvik står bak The Other End. Etter 5 singelutgivelser og en EP er deres første album ute nå. “The Sun Will Do You Good, They Said” gir oss western-stemning på vakre «California Dreamer», og låter med sløy rock og Easy Rider-vibber. Stilen er rotfestet i americana, men lefler med både rock, indie, folk og country. The Other End har tidligere spilt på South by Southwest (SXSW) og Øyafestivalen, og det legendariske britiske labelet Ninja Tune sikret seg forlagsavtale med bandet kort tid etter første singelslipp. Duoen er kritikerrost fra A til Å, og er et must å få med seg denne kvelden på Verftet.

Sjekk «California Dreamer» på YouTube!