Laster Arrangementer

BIT Teatergarasjen: The Juliet Duet

Erna Ómarsdóttir & Halla Ólafsdóttirmed The Juliet Duet

The Juliet Duet av og med Erna Ómarsdóttir & Halla Ólafsdóttir har to forestillinger i Bergen:

2. desember 2022 kl. 19:00 + 3. desember 2022 kl. 19:00

Etter et vellykket samarbeid om forestillingen RomeoJuliet på Gärtnerplatztheater med fullt ensemble, bestemte Erna og Halla seg for å lage en oppfølger med bare de to i rollene.

I The juliet duet raver to Julieter rundt på scenen som to elskovssyke tenåringer, som to dansere i menopausen, som to undergrunnsnymfer, to venner og elskere. Dette er virkelighetens Juliet slik hun aldri før har vært fremstilt på en scene.

Korografert og fremført av Erna Ómarsdóttir og Halla Ólafsdóttir. Kostyme og scenograf: Júlíanna Lára Steingrímsdóttir. Lyddesign: Valdimar Jóhannsson. Musikk:Stephen O’Malley, Sergei Prokofiev og Valdimar Jóhannsson. Lysdesign:Valdimar Jóhannsson. Produksjon: Bjarni Jónsson. Foto: Margret Seema Takyar. Hjerter laget av Sunneva Ása Weisshappel. Hoder laget av Ernst Backman. En spesiell takk til Hlynur Páll Pálsson og Iceland Dance Company. The Juliet Duet er co-produsert av Schauspiel Leipzig og støttet av  Reykjavík Dance Festival, BIT Teatergarasjen, Zodiak, Rosendal Teater Trondheim og Dansverkstæðið Iceland.