Laster Arrangementer

BIFF: You hurt my feelings

Featured Video Play Icon

You hurt my feelings er en morsom og treffsikker midtlivskrisekomedie med Julia Louis-Dreyfus

Forfatteren Beth er endelig klar med oppfølgeren til sin bestselgende selvbiografiske bok om sin far, men det har tatt lang tid, og agenten hennes er ikke påfallende begeistret.

Som om ikke det var ille nok, overhører hun en dag ektemannen Don fortelle kompisen Mark om hvor mye han hater den.

Avsløringen bekrefter Beths største frykt om romanen og sine evner som forfatter, og utløser en krise det ikke er sikkert at ekteskapet deres kommer til å overleve.

Regissør Nicole Holofcener har regissert alt fra episoder av «Sex og singelliv» og «Inside Amy Schumer» til de kritikerroste spillefilmene PLEASE GIVE og ENOUGH SAID (BIFF 2013).

Nå er hun tilbake med nok en treffsikker midtlivskrisekomedie med Julia Louis-Dreyfus i hovedrollen, og en sterk rolleliste som også inkluderer navn som Tobias Menzies, David Cross og Jeannie Berlin.

Morsomme, intelligente filmer av, med og for voksne mennesker er i dag mangelvare på kino, men den solide YOU HURT MY FEELINGS er en befriende underholdende og tilgjengelig film om ekteskap, selvbilder og det å bli eldre.

OBS: Strikkekino lørdag 21. oktober
Ta med strikketøyet til denne spesialvisningen med litt mer lys i salen enn vanlig slik at du kan følge med på film, masker og mønster samtidig.