Laster Arrangementer

BIFF: Blackbird blackbird blackberry

Featured Video Play Icon

Blackbird blackbird blackberry er et usedvanlig sjarmerende drama om bygdedyret, kjærlighet i voksen alder og hvordan leve et lykkelig liv

48 år gamle Etero er enslig, og det har hun ingen som helst planer om å gjøre noe med.

I den lille georgiske landsbyen hvor hun bor, er det få som forstår hvorfor en kvinne i sin beste alder foretrekker å leve alene, men Etero er fast bestemt på at det er kake som er nøkkelen til lykke – ikke menn.

En dramatisk nær-døden-opplevelse gir henne imidlertid et nytt syn på livet, og før hun vet ordet av det har hun innledet en affære med sjåføren Murman. Forholdet vekker til live nye og uvante følelser hos Etero, som nå må velge mellom et tradisjonelt samliv og uavhengigheten hun setter så høyt.

BLACKBIRD BLACKBIRD BLACKBERRY er et usedvanlig sjarmerende drama om bygdedyret, kjærlighet i voksen alder og hvordan leve et lykkelig liv.

Eka Chavleishvili er fabelaktig i rollen som Etero, og tilfører Elene Naverianis utradisjonelle kjærlighetshistorie rikelig med humor og særpreg. Resultatet er en lavmælt og underfundig filmperle som vekker appetitten på både kake og romantikk.