Laster Arrangementer

Bajazz: Skarbø Skulekorps og Møhlenpris skolekorps

Bergen Jazzforum presenterer Bajazz: Skarbø Skulekorps og Møhlenpris skolekorps søndag 7. november på USF Verftet!

I 1991 begynte Øyvind Skarbø i korps. Dette satte så dype spor, at han den dag i dag har sitt eget skulekorps, Skarbø Skulekorps. Der er han ikke bare trommeslager, men også komponist, dirigent, foreldrevakt, leder og materialforvalter. Korpset hadde sin første konsert på Nattjazz i 2019, og har siden den gang spilt konserter over hele landet og gitt ut to album.
Når Øyvind og korpset hans nå reiser på korpstur til Møhlenpris, er det for å lage en Bajazz-konsert du aldri har sett eller hørt maken til!

Forsterket med Møhlenpris skolekorps og illustratør Fredrik Rysjedal, har Øyvind og trompetist Stian Omenås skrevet ny musikk til de unge musikantene.
Dette blir ingen normal korpskonsert.

MØHLENPRIS SKOLEKORPS:
Møhlenpris skolekorps er et ungt korps som startet opp i 2018. Det har raskt vokst til rundt dagens 50 musikanter, og blåser dermed liv i en gammel korpstradisjon på Møhlenpris etter at det gamle skolekorpset ble nedlagt på 1980-tallet. Etter å ha spilt mye rundt i bydelen på gatefester, parker, juletrefester, aldershjem og skolegårder, er korpset nå klar for større scener og et større publikum. Øyvind Skarbø var med fra oppstarten i 2018 som trommeinstruktør i korpset, og samarbeidet tas nå videre gjennom konserten på Bajazz.

Dirigent for skolekorpset er Pernille Stensrud.
ØYVIND SKARBØ trommer STIAN OMENÅS trompet, synth SIGNE EMMELUTH saksofon, elektronikk ARNE TOIVO FJOSE SANDBERG bass, synth FREDRIK RYSJEDAL illustrasjon, video HANS-OLAV MOLDE lyd MØHLENPRIS SKOLEKORPS

Familiebillett: 390,- / Enkeltbillett: 120,- / Barn under 2 år: gratis

Dørene åpner kl 13:30, konsertstart kl 14:00

www.bergenjazzforum.no