Laster Arrangementer

BAJAZZ: Naboen min

Bajazz og Naboen Min med to forestillinger på søndag

Kl. 12:30 og kl. 14:30
Billetter her.

På debutplaten til Naboen Min «Rockesock» har bandet satt sammen en samling nyskrevne barnesanger, og har som mål å få ungene til å synge, danse, smile og le. Albumet ble belønnet med Spellemannspris for beste barnemusikk i 2018! Musikalsk spenner det fra rock til viser, men en kan òg finne inspirasjon fra både reggae og country. I tekstene finner en både humor og alvor, med engasjerende historier om dansende kroppsdeler, hoppende dyr og folk som treng trøst

Og om en vil lære seg noen gloser på romvesensk har man kommet til riktig sted. Naboen min er et band sammensatt av forfatter og låtskriver Vegard Markhus pluss produsent og multiinstrumentalist Bjørnar Sangolt. Med seg på laget har de Einar Olsson (trommer) og Eirik Utne (bass). Dei er kjent fra band som Casiokids, Alibiet, Kiss Kiss King Kong, Good Time Charlie og Silja Sol.

Naboen Min har også gitt ut albumet «Alt Blir Feil» i 2021 og en EP med julemusikk fra 2019. Nå gleder vi oss til å få høre musikken på Bajazz. Ta med hele familien på konsert!

«Denne barneplata fortener mange lyttarar!» – Pirion 18.10.2018 «Om man skal finne noen referanse uti den videre musikkverden som kan sikte inn på hva det er de tumler rundt med her, er jeg faktisk fristet til å nevne The Beatles’ White Album.»

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier.

Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet, Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum. 

Barn under 2 år kommer gratis inn.