Laster Arrangementer

Bajazz: Harald Lassen

Harald Lassen og bandet har draget på Bajazz sitt juniorpublikum:

«Formiddagen føltes i det hele tatt uvanlig «chill» blant publikum på Sardinen. Større barn lukket øynene og nøt musikken delvis liggende på mattene. Blant de minste var det flere som hvilte i et fang og fikk litt kos eller til og med pupp. Sjelden har jeg opplevd så meditativ stemning på en barnekonsert» – sitat BT

Multiinstrumentalist Harald Lassens er en av profilene i norsk nå-jazz og har virkelig fått fotfeste med sine to siste bejublede album og ikke minst liveopptredener.

«Haralds musikk er jazz, men jazz med en annen form og farge. Musikk som bare kan komme fra et fritt og åpent sinn», skrev internasjonal musikkpresse da det Spellemannsnominerte albumet Human Samling kom i 2020.

Nå er han tilbake med et nyoppusset band og snakkis-albumet Balans hvor vi møter en improvisatør og låtsnekker som inviterer lyttere og medmusikanter til å romstere i det han har skapt og en kunstner som har forstått at den eneste gyldige smaken er den personlige.

Sammen med en herlig og dypt sjelfull gjeng sentrerer Lassen musikken rundt sine medrivende låter og tar lytteren med på forløsende eventyr.
Jordet og atmosfærisk på en gang. Stort alvor og lure smil.

Dette er jazzmusikk for barn i alle aldre!

Utover sine røtter i norsk jazz kjenner vi også Harald Lassen fra samarbeid med Sondre Lerche, No. 4 og Susanna Wallumrød, blant mange mange andre. Med seg har han musikere som setter sitt preg på musikken til artister som Fieh, Signe Marie Rustad og Daniela Reyes.

HARALD LASSEN saksofon, fløyte, piano
SOLVEIG WANG synth
SANDER ERIKSEN NORDAHL gitar
STIAN ANDERSEN elbass
TORE FLATJORD trommer