Laster Arrangementer

Bajazz: Celio i regnskogen

Bajazz presenterer Celio de Carvalho og en rytmisk konsert inspirert av regnskogen i Brasil

To forestillinger på søndag 13.  mars:
Kl. 13.00 og kl. 14.30. Kjøp billetter her.

Familiebillett kr 300.
Barn over 2 år og voksne kr. 90.

Forestillingen «Celio i Regnskogen» er en populær og inkluderende konsert for barn med musikk og rytmer Brasil. Celio de Carvalho er en perkusjonist fra Rio de Janeiro, som med positiv Utstråling og karisma lett knytter kontakt med barna gjennom hele. Barna vil høre og oppleve Celio spille, synge og fortelle fra de unike musikkskattene i hjemlandet. Kjente melodier og musikk som bare er til for øret og hjertet. Dette konseptet har allerede blitt satt opp flere ganger på Barnas Verdensdager, musikkfestivaler for barn og hos Rikskonsertene.

Musikken er sterkt preget av hans begeistring for rytmer og lyder. Han henter elementer fra den globale musikkscenen og noe av det særegne i Celios formidling er hans evne til å få lyder og rytmer ut av alle slags instrumenter og gjenstander. I hjemlandet Brasil har han spilt med mange kjente artister i brasiliansk musikkliv, og er også blitt en ettertraktet musiker her i Norge. Nå er vi glade for å endelig ønske han velkommen tilbake til Bajazz, så ta med hele familien på konsert!

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier.

Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet, Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum. 

Barn under 2 år kommer gratis inn.